Inloggen | Registreren
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager op batterijen voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager op batterijen voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Werkt op 6x AA batterij (penlite)
€29,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Aan te sluiten op de accu van uw voertuig.
€26,95

Isotronic marterverjager op batterijen

De Isotronic marterverjager op batterijen zorgt ervoor dat steenmarters in het vervolg uw huis, bedrijf of auto vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek vier batterijen (type C, exclusief) in het apparaat, schakel het in en het doet gelijk zijn werk
€24,95

Isotronic marter- en kattenverjager LED voor auto

De Isotronic katten- en marterverjager LED produceert een geluidssignaal met een frequentie van 12-23 kHz in intervallen en houdt uw auto vrij van marters en katten
€26,95

Isotronic marterverjager Profi voor auto en vrachtwagen

De Isotronic marterverjager Profi produceert een geluidssignaal met een frequentie van 12-23 kHz in intervallen van telkens 1 seconde inschakeltijd en 3 seconden uitschakeltijd.
€24,95

Isotronic Shock marterverjager voor auto en vrachtauto

Hoogspanning van 300-700 volt, in combinatie met ultrahoge geluidstonen. Het ontwerp biedt zes punten van bescherming in de motorruimte tegen het knagen van marters en andere knaagdieren (geen gevaar voor de mens).
€34,95

Isotronic marter- en kattenverjager LED voor binnen

De Isotronic marter- en kattenverjager voor binnen LED zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw huis of bedrijf vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek de stekker in het stopcontact en het doet gelijk zijn werk
€39,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic Shock I LED marterverjager voor auto en vrachtauto

Hoogspanning van 400 volt, in combinatie met ultrahoge geluidstonen. Het ontwerp biedt zes punten van bescherming in de motorruimte tegen het knagen van marters en andere knaagdieren (geen gevaar voor de mens).
€44,95

Isotronic marterverjager voor auto en caravan

Het apparaat zendt een ultrahoge frequentie om marters weg te houden van voertuigen, zoals auto`s, vrachtwagens en caravans.
€22,95

Isotronic marterverjager voor binnen

De Isotronic marterverjager voor binnen zorgt ervoor dat steenmarters in het vervolg uw huis of bedrijf vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek de stekker in het stopcontact en het doet gelijk zijn werk
€33,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Aan te sluiten op de accu van uw voertuig.
€24,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic Shock II LED marterverjager voor auto en vrachtauto

Hoogspanning van 400 volt, in combinatie met ultrahoge geluidstonen. Het ontwerp biedt zes extra stevige punten van bescherming in de motorruimte tegen het knagen van marters en andere knaagdieren (geen gevaar voor de mens).
€49,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x