Inloggen | Registreren

Bayer Garden Decis Insectenbestrijding 20ml concentraat

Decis concentraat kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Maar ook de Buxusmot wordt met Decis effectief bestreden.
€14,95

Bayer Garden Natria Pyrethrum vloeibaar 30 ml (concentraat)

Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal insecten. Het product bevat plantaardige pyrethrinen. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet (Pyrethrum).
€12,95

Bayer Garden Duoflor Natria concentraat 250 ml

Duoflor is een 100 % biologisch afbreekbaar middel en werkzaam tegen een groot aantal belagers van sier-, groente- en fruitgewassen. Duoflor kan tot direct voor de oogst worden toegepast.
€10,95

Bayer Garden Gazon - Net Ultra 40 ml

Gazon-Net Ultra Bayer is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring.
€17,95

Bayer Garden Dimanin Ultra 1 Liter (concentraat)

Dimanin Ultra is zeer geconcentreerd en bestemd voor de bestrijding van groene aanslag (wieren of algen) en kan worden gebruikt op (grind)tegels, grafzerken, muren, daken, hout, kunststof, glas en andere materialen.
€24,95

Bayer Garden Desimo tegen hardnekkige slakken 350 gram

Desimo Duo is een lokmiddel in korrelvorm ter bestrijding van huisjes- en naaktslakken, voor de moestuin onder glas | Koop het op Tuinmestwinkel.com!
€11,95

Bayer Garden Lizetan Insectenpin

Lizetan Insectenpin is een gebruiksklaar product ter bestrijding van de meeste op kamerplanten voorkomende insecten, zoals luizen, witte vlieg en trips.
€9,95

Bayer Garden Frap soft block 20 x 10 gram

Frap soft block is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Frap soft block is een lokaas dat door middel van lokdoosjes dient te worden uitgezet op plaatsen waar muizen knagen of voedsel halen.
€12,45

Bayer Garden Stekmiddel 25 gram

Stekmiddel is bestemd ter bevordering van de wortelvorming bij het stekken van sierplanten. Indien koel droog en in het donker bewaard, is dit middel in de afgesloten verpakking enige jaren houdbaar.
€4,95

Bayer Garden Rosacur concentraat 50 ml

Rosacur is werkzaam tegen sterroetdauw, meeldauw en roest op sierplanten in de tuin- en kamerplanten.
€10,95

Bayer Garden Tri - but Turbo 100 ml

Tri-But ® Turbo is een krachtig onkruidmiddel met een bladsystemische werking en is werkzaam tegen heel veel (zeer) hardnekkige onkruiden.
€12,95

Bayer Garden Twist plus spray Buxus 1 Liter

Twist plus spray is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten en bestrijdt onder andere buxusschimmel en andere schimmels. Twist plus spray bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen.
€11,95

Bayer Garden Flitser Natria concentraat 3 Liter

Met Flitser kunnen terras, oprit, paden en ook borders flitsend snel onkruidvrij worden gemaakt. Binnen 3 uur is al sprake van een zichtbaar resultaat.
€69,95
20% KORTING!

Bayer Garden Flitser Natria concentraat 510 ml

Met Flitser kunnen terras, oprit, paden en ook borders flitsend snel onkruidvrij worden gemaakt. Binnen 3 uur is al sprake van een zichtbaar resultaat.
€14,95 €9,95

Bayer Garden Decis Insectenbestrijding 1 l spray

Decis spray kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Maar ook op de buxusmot die afgelopen seizoen voor veel schade in de buxus heeft gezorgd, wordt met Decis spray bestreden.
€11,95

Bayer Garden Mottenval Natria 3 stuks

De mottenval bestrijdt motten zoals meelmotten en kledingmotten. De val bevat een kleefstof waardoor mannetjes worden aangetrokken en zo blijven kleven aan het lijmoppervlak.
€4,95

Bayer Garden Mierenpoeder Natria 100 gram

Mieren poeder bestrijdt snel en effectief mieren in het gazon. Het poeder verstoort het oriëntatievermogen van de mieren, waardoor de mieren de weg naar het nest niet meer terugvinden en dood gaan.
€7,95

Bayer Garden Flitser Natria concentraat 750 ml

Met Flitser kunnen terras, oprit, paden en ook borders flitsend snel onkruidvrij worden gemaakt. Binnen 3 uur is al sprake van een zichtbaar resultaat.
€19,95

Bayer Garden Microsulfo Natria spuitzwavel 300 gram

Microsulfo is bestemd voor de biologische bestrijding van schimmels op sier- en fruitgewassen (o.a. meeldauw op rozen, druiven, kersen, perziken en aardbeien).
€11,95

Bayer Garden Pyrethrum Natria spray 400 ml

Pyrethrum spray is een voor gebruik gereed insectenbestrijdingsmiddel ter bestrijding bladluizen, trips, jonge rupsen, wantsen en witte vlieg op sierplanten in de tuin en op kamerplanten.
€11,95

Bayer Garden Natria Insectenmiddel 1 liter gebruiksklaar

Natria Insectenmiddel spray is een kant en klaar middel tegen insecten en spint op kamerplanten, sierplanten en balkonplanten. Natria Insectenmiddel spray is een contactinsecticide en heeft geen systemische werking.
€13,95

Bayer Garden Natria Insectenmiddel 100 ml concentraat

Natria Insectenmiddel concentraat is een natuurlijk middel tegen insecten en spint op sierplanten, kamerplanten en balkonplanten. Het is een contactmiddel en heeft geen systemische werking.
€14,95
Sale!

Bayer Garden Frap lokstation 2 x 10 gram

Frap lokstation is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Het voorverpakte lokstation bevat twee sachets met ieder 10 g soft block. Het lokstation is voorzien van een sleutel zodat u het lokstation gemakkelijk kunt hervullen.
€8,49 €4,99

Bayer Garden Frap granenmix 8x25 gram

Muizenkorrels zijn bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Muizenkorrels zijn een lokaas dat door middel van de bijgevoegde voederdoosjes dient te worden uitgezet op plaatsen waar muizen knagen of voedsel halen.
€10,95
Pagina 1 van 2
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x